KUĆA D

Predloženi projekat dizajna enterijera ima za cilj stvaranje stilskog, funkcionalnog i privlačnog prostora za dnevnu zonu. Koncept dizajna se fokusira na spajanje moderne estetike sa elementima udobnosti i praktičnosti. Evo ključnih karakteristika i detalja projekta:

1. Šema boja: Paleta boja se vrti oko neutralnih tonova kao što su tople sive, kremasto bele i zemljane bež. Ove boje pružaju spokojnu pozadinu, a istovremeno omogućavaju fleksibilnost za dodavanje živopisnih akcenta.

2. Izbor namještaja: Namještaj izabran za dnevnu sobu kombinuje uglađene linije sa plišanom udobnošću. Udobna i vizuelno privlačna sofa, dopunjena foteljama, čini primarni prostor za sjedenje. Stol za kafu i bočni stolovi sa savremenim dizajnom dodaju funkcionalnost i estetsku privlačnost.

3. Podovi: Izbor podova se sastoji od parketa za bezvremenski i elegantan izgled. Tepisi sa geometrijskim uzorcima su strateški postavljeni da učvrste prostor za sjedenje i dodaju teksturu.

4. Osvjetljenje: Dizajn osvjetljenja uključuje kombinaciju ambijentalnog, glavnog i akcentnog osvjetljenja. Nadzemna tijela sa dimerima stvaraju ambijentalno osvjetljenje. Akcentno osvetljenje ističe žarišne tačke kao što su umjetnička djela ili arhitektonske karakteristike.

5. Tretmani prozora: Dnevna soba ima tretmane prozora koji nude i privatnost i stil. Zavjese od poda do plafona ili zavese od lakih tkanina pružaju elegantan dodir i mogu se povući kako bi omogućile dovoljno prirodnog svjetla tokom dana.

6. Zidni dekor: Zidovi su ukrašeni umjetničkim delima, ogledalima i ukrasnim zidnim panelima kako bi se dodala ličnost i vizuelni interes. Plutajuće police mogu se postaviti za izlaganje knjiga, malih biljaka ili odabranih ukrasnih komada.

7. Rješenja za skladištenje: Da bi se održao prostor bez nereda, funkcionalna rešenja za skladištenje su integrisana u dizajn. Ovo može uključivati ugrađene police, ormare ili medijsku konzolu u kojoj se nalazi oprema za zabavu i druge osnovne stvari.

8. Dodatna oprema i stil: Pažljivo odabrani ukrasni dodaci, kao što su jastuci, vaze i skulpture, pomažu da se dizajn poveže. Dodaci se mogu odabrati tako da dopunjuju ukupnu šemu boja i stil sobe.

Sve u svemu, projekat dizajna enterijera za dnevnu sobu stvara harmoničan spoj moderne estetike, udobnosti i funkcionalnosti. Prostor je dizajniran tako da bude vizuelno privlačan i prilagodljiv raznim aktivnostima, osiguravajući prijatno okruženje kako za stanovnike tako i za goste.

KONTAKT

TELEFON

Posjetite nas

Interix Design Studio
II Crnogorskog Bataljona,
81000 Podgorica, Crna gora

Ponedjeljak – Petak: 09.00 – 17.00

Kuca-D