STAN K

Dnevna zona ovog enterijera je koncipirana u tamnijim nijansama s naglaskom na dezen drveta, stvarajući atmosferu sofisticiranog i modernog prostora. Zidovi su obloženi neutralno sivim tapetama koje pružaju suptilnu pozadinu za ostatak enterijera.

U središtu prostora ističe se ugaona garnitura, izrađena po mjeri, u tamnoj sivoj boji. Ova garnitura je udobna i prostorna, pružajući dovoljno mesta za opuštanje i druženje. Presvlake su birane u mekoj tkanini koja daje dodir elegancije.

Moderna tamno siva kuhinja ravnih linija odražava minimalistički i elegantan dizajn, stvarajući prostor koji je istovremeno stilski privlačan i funkcionalan. Ova kuhinja kombinuje tamno sive tonove s glatkim površinama i ravnim linijama kako bi postigla suptilan, ali efektan izgled.

Kuhinjski elementi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, kao što su matirane površine, u tamnoj sivoj boji. Frontovi kuhinjskih ormarića su bez ručki, sa diskretnim kanalima ili integrisanim otvaranjem, čime se postiže besprekorna estetika ravnih linija.

Ovaj enterijer dnevne zone u tamnijim nijansama s dezenom drveta stvara modernu i sofisticiranu atmosferu, kombinujući eleganciju s toplinom prirodnih elemenata.

Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2
Ivan Zabjelo-2

KONTAKT

TELEFON

Posjetite nas

Interix Design Studio
II Crnogorskog Bataljona,
81000 Podgorica, Crna gora

Ponedjeljak – Petak: 09.00 – 17.00

Kuca-D