Miloš Belojević

Miloš Belojević, osnivač i izvršni direktor

O NAMA

INTERIX DESIGN Studio je osnovan 2020. godine od strane dizajnera enterijera – Miloša Belojevića sa sjedištem u Podgorici.

Kao studio za dizajn enterijera, imamo privilegiju da blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo njihove prostore pretvorili u prelijepa i funkcionalna okruženja koja zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i stilske preference.

Evo uvida u naš posao iz perspektive prvog lica:

Konsultacije sa klijentima: Prvi korak je susret sa klijentima i detaljne diskusije o njihovoj viziji prostora. Postavljamo pitanja da bismo razumjeli njihov životni stil, zahtjeve i preference dizajna. Izgradnja čvrstog odnosa i povjerenja sa klijentom je ključna tokom ove faze.

Razvoj koncepta: Naoružani uvidima iz konsultacija sa klijentima, krećemo na uzbudljivo putovanje razvoja koncepta dizajna. Provodimo vrijeme istražujući trenutne trendove dizajna, istražujući različite šeme boja, materijale i teksture. Pravimo skice i digitalne rendere kako bismo vizuelno oživijeli koncept.

Planiranje prostora: Imajući na umu koncept, prelazimo na planiranje prostora. Analiziramo raspored, tok i funkcionalnost prostora, obezbjeđujući optimizaciju dostupne oblasti. Uzimamo u obzir faktore kao što su prirodno svijetlo i postavljanje namještaja kako bi se stvorio harmoničan i praktičan raspored.

Izbor materijala i namještaja: Jedan od naših omiljenih djelova posla je odabir materijala, namještaja i dodataka koji su u skladu sa konceptom dizajna. Istražujemo širok spektar opcija, uzimajući u obzir faktore kao što su izdržljivost, održivost i budžet klijenta. To je prilika da spojite različite teksture, boje i šare kako biste stvorili kohezivan i vizuelno privlačan prostor.

Saradnja i upravljanje projektima: Saradnja je ključna u ovom poslu. Blisko sarađujemo sa izvođačima i dobavljačima kako bismo osigurali da se plan dizajna izvrši besprekorno. Saopštavamo namjeru dizajna, koordiniramo rasporede i nadgledamo proces instalacija. Bavimo se svim izazovima ili promjenama koje mogu nastati tokom faze realizovanja projekta.

Završni detalji: Kako se projekat bliži završetku, fokusiramo se na završne dodire koji podižu prostor. Pažljivo raspoređujemo namještaj, biramo umjetnička djela i dodajemo dekorativne elemente kako bismo unijeli osjećaj ličnosti i stila u dizajn. Neizmjerno je zadovoljstvo vidjeti transformaciju i biti svedok radosti i zadovoljstva klijenta.

Svaki projekat je jedinstven i predstavlja sopstveni skup izazova i trijumfa. Biti dizajner enterijera zahtjeva ravnotežu kreativnosti, tehničke stručnosti i jakih komunikacijskih vještina. To je profesija koja nam omogućava da pozitivno utičemo na živote ljudi stvarajući prostore koji nisu samo vizuelno zapanjujući već i funkcionalni i prilagođeni njihovim potrebama.